3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom

Trekking klockor

Välj just nu mellan 3 olika klockor
Sorterat efter

Tycker du om funktioner och små detaljer, är dessa trekking klockor något för dig. De praktiska klockorna är ofta fyllda med en mängd coola funktioner som gör att du kan mäta många olika saker under de mest krävande terräng. Bland de mest populära klockorna för trekking finner du Casio modeller, och de stora giganterna från Japan har även designat sin helt egen kategori som kallas Casio ProTrek som även professionella elitfolk i armén, flygvapnet , frömänkorpset m.m. har valt som sin favorit klocka, eftersom dessa trekking klockor innehåller allt som kan behövas i en krävande situation, så det är också de perfekta överlevnadsklockor.
-39%
 
Leverans: 1-3 dagar
9.749,00 SEK
5.849,00SEK
-8%
 
Leverans: 1-3 dagar
1.699,00 SEK
1.549,00SEK
-8%
 
Leverans: 1-3 dagar
1.699,00 SEK
1.549,00SEK
Uniwatches

Trekking klockor

Ska du ut och se områden där människor sällan befinner sig, då är dessa trekking klockor just den genre du ska leta efter. Vårt utbud av klockor för trekking är noga utvald och definierad utifrån att dessa klockor måste vara hårföra, robusta och inte minst kunne ge dig en mängd information när du befinner dig utanför civilisationen.

Trekking klockor är också självklara militärklockor som väldigt många soldater väljer att köpa innan de går in i striden för världsfreden. Överlevelsesklockor har ofta funktioner som höjdmätare, temperaturmätare och tryckmätare som var på sitt sätt kan vara till nytta. Dessutom är kompassfunktionen också en självklar feature i klockan.

Kom ihåg att vi hos Uniwatches är en e-märkt nätbutik, så att du alltid har maximalt skydd som konsument när du köper dina trekking klockor online hos oss.