3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom


Filter

Återställ filter
Top

Seiko Velatura Damklockor

Välj just nu mellan 1 olika klockor
Sorterat efter

Damklockorna från denna serie är ofta med relativt bred urskiva av kvinnlig standard, för att kunna göra plats för alla de smarta funktionerna på urskivan. Letar du efter en slank damklocka, måste du leta vidare i de andra kategorierna. Velatura serien är avsedd för seglaren som vill ha unika funktioner, som används på havet, nära till hands. Klockorna prydas dessutom av snygga design och feminina färgval som på detta sätt ger ett vackert uttryck och lämnar ett helhetsintryck utan lika.
Uniwatches är stolta över att endast sälja de helt originella Seiko Velatura damklockorna. Köp nu med GRATIS frakt i vår butik
-30%
 
Leverans: 3-6 dagar
6.499,00 SEK
4.549,00SEK
Uniwatches

Seiko Velatura damklockor

Klockorna från Seiko Velatura ligger i den något högre änden i fråga om pris. Detta beror på en kombination av att klockan är genomarbetad med material av hög kvalitet, unika funktioner, vackra design och snygga färger. Helheten i klockan är sublim, och klockorna minner inte på något sätt om andra damklockor vi ser på marknaden idag. Seiko har återigen skapat en unik serie som kombinerar sportiga och trendiga trender med användbara funktioner.

Notera de vackra färgnyanserna på klockorna från Seiko Velatura serien. Dessa klockor är fulla av feminina detaljer, och färgerna understryker exklusiviteten i klockorna. Seikos erfarenhet under många generationer har lett till att du med Seiko från innerst till ytters får ett armbandsur som man för få år sedan bara kunde drömma om.