3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom

Seiko Sportura Klockor

Välj just nu mellan 6 olika klockor
Sorterat efter

Seiko Sportura är Seiko sportiga serie inspirerad av samarbetet med Formel 1 laget Honda i motoridrottsvärlden. Seiko Sportura klockor är en naturlig del av Seikos utbud efter många års engagemang inom idrottens värld på flera olika nivåer, inklusive i form av sponsring samt som officiell tidtagare vid olika stora evenemang. Som nämnts är Sportura serien från Seiko, där de mer sportiga och trendiga tendenserna sticker i ögonen på designen och funktionerna på armbandsuren. Det är utöver den sportiga designen också lagd vikt vid användbara funktioner för både funktionsnörden, eller den sportiga användaren av klockan. Gemensamt för klockorna är att det är lagd väkt vid hög kvalitet i klockan så att sportsträningen inte går utöver själva klockan. Klockorna är delikata, funktionella och en sann fröjd för ögat.
Är du ett fan av Seiko Sportura klockor, då är Uniwatches redo med det senaste nya av originella klockor pluss GRATIS frakt
-25%
 
Leverans: 3-6 dagar
5.199,00 SEK
3.899,00SEK
-54%
 
Leverans: 1-3 dagar
6.499,00 SEK
2.949,00SEK
-12%
 
Leverans: 3-6 dagar
5.199,00 SEK
4.549,00SEK
-9%
 
Leverans: 3-6 dagar
6.499,00 SEK
5.849,00SEK
-9%
 
Leverans: 3-6 dagar
4.149,00 SEK
3.749,00SEK
-8%
 
Leverans: 3-6 dagar
4.949,00 SEK
4.549,00SEK
Uniwatches

Seiko Sportura klockor

När man säger Seiko Sportura, så vet de flesta vad detta innebär, och just med Seiko Sportura visar de japanska specialisterna sig från en mycket intressant och spännande sida, där du får designat klockor som har en helt unik och sportigt look. Seiko Sportura är även klockor från översta hyllan och som ropar efter intresse från både män och kvinnor.

De feta Seiko Sportura modeklockorna har alltid något speciellt att erbjuda, och man känner verkligen kvaliteten på klockorna när du har dem i handen och kan se detaljerna. Seiko Sportura har också en rad egenskaper som gör klockorna till några perfekta sportklockor, där du kan göra olika mätningar beroende på vilken typ av sport du utför. Seiko Sportura är också serien du kan använda som fritidsklocka och kan i hög grad bidra till att visa vilken karaktär du är gjord av.

Seiko Sportura designarklockorna är för den personen som går efter kvalitet, men som också vill visa den sportiga sidan av sig själv och understryker med sin Seiko Sportura klocka en friskhet och inte minst överskott. Vi försöker alltid att ha ett vettigt utbud av Seiko Sportura klockor, men saknar du en modell eller två i vårt utbud, kontakta oss gärna, och vi undersöker om det kan ges ett bra erbjudande på just de modeller du söker.