3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom

Seiko Sportura Herrklockor

Välj just nu mellan 3 olika klockor
Sorterat efter

Vi älskar kombinationen av färger, snygg design, användbara funktioner och en look som ger många beundrande blickar. Seikos populära Sportura serie har just dessa egenskaper och står ut från mängden av sportiga klockor för alla tillfällen. Det finns stor skillnad från klocka till klocka på både design och funktioner, så det är på detta sätt ännu enklare att hitta sin egen favorit bland det stora utbudet. Kom också ihåg, när du närläser produktbeskrivningarna av Seiko Sportura klockor för män, att observera om klockorna har exakt de funktioner du vill ha i en klocka. Vissa har alarmfunktion, tachymeter, stoppur, och låter dig se tiden i mörker, medan andra klockor har andra egenskaper. Oavsett vilken klocka du väljer, kan du vara säker på den välkända och eftertraktade Seiko-kvaliteten som gör klockorna stabila och gör att de håller.
Uniwatches.se är den enda riktiga webshoppen med klockor. Köp dina Seiko Sportura herrklockor i butiken och få GRATIS frakt på allt.
-9%
 
Leverans: 3-6 dagar
6.499,00 SEK
5.849,00SEK
-9%
 
Leverans: 3-6 dagar
4.149,00 SEK
3.749,00SEK
-8%
 
Leverans: 3-6 dagar
4.949,00 SEK
4.549,00SEK
Uniwatches

Seiko Sportura herrklockor

Söker du den smarta, sportiga looken på ett armbandsur, där kvalitet och funktionalitet möts i en syntes? Med väl över 100 år i branschen har Seiko producerad massvis av klockor, och övning gör mästaren. Klockorna i den aktuella kollektionen kännetecknas av ett vackert yttre, en snygg helhet och en mängd funktioner, som man behöver när man är på språng, och därmed har till hands. Seiko Sportura klockor är armbandsur som framhäver det stiliga och sportiga i dig.

Det finns många olika modeller i Seiko Sportura serien, så oavsett om du letar efter en klocka med länk eller läderarmband, finns det något för alla. Herrklockorna har också massor av användbara och sportiga funktioner som du kan använda när du är på språng, så en klocka från Seiko Sportura är mer än bara ett ganska vanligt armbandsur. Du får en välgenomtänkt klocka med stor uppmäksamhet på detaljer och helheten.