3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom


Filter

Återställ filter
Top

Rothenschild Klockor

Välj just nu mellan 2 olika klockor
Sorterat efter

Rothenschild är en av de nyare pojkarna i klassen klockor. Det som började 2001 är snabbt växande. De fantastiska klockorna är av högsta kvalitet och är på många sätt ett bevis på att det är möjligt att producera kvalitetsklockor till låga priser. Rothenschild klockor omfattar många olika typer, och du hittar därför både klockor för gården och gatan när du handlar Rothenschild. Dessutom har varumärket lyckats utforma ett antal dykarklockor som är vattentäta ner till enorma 100 ATM, som är en ovanlig syn i branschen och som understryker varumärkets förmåga. Rothenschild är verkligen lik med vacker och förförisk design, bra funktioner och material och till ett pris där du får mycket klocka för pengarna. Förutom att vara stilfulla, är klockorna ofta kännetecknad av många olika färgmatcher som spelar bra tillsammans. Damklockorna också ofta med kristaller eller liknande, som pryder klockan och ger den ett vackert och feminint uttryck. Det tyska varumärket hitter just nu och det finns gott om goda skäl för det.
Uniwatches.se är bland få som utsetts till officiell och auktoriserad återförsäljare av Rothenschild Vi säljer alla armbandsur med FRI frakt.
-25%
 
Leverans: 1-3 dagar
2.599,00 SEK
1.949,00SEK
-25%
 
Leverans: 1-3 dagar
2.599,00 SEK
1.949,00SEK
Uniwatches

Rothenschild klockor

Vi är naturligtvis mycket stolta över att sälja det tyska varumärket Rothenschild, som på sitt helt eget sätt bidrar till att ge vårt sortiment av klockor ännu en fjäder i hatten.

Med tanke på att det under årens lopp har kommit fler och fler varumärken, så kan det vara mycket svårt att stå ut från mängden, men Rothenschild har trots detta ändå lyckats komma med sin egen design, som har många olika aspekter och som bland annat också innehåller en serie klockor där vattentätheten är ner till enorma 100 ATM, vilket är en sällsynthet i klockindustrin och som naturligtvis gör dem till extremt användbara dykarklockor.

Rothenschild klockor är verkligen för alla. Inte bara de låga priserna; du hittar både klassiska klockor, sportiga klockor och även svarta klockor bland det fina urvalet, så den kreativa delen av Rothenschild har inte varit inaktiv när de många olika klockorna skulle designas, vilket endast gynnar dig som klockfanatiker.