3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom


Filter

Återställ filter
Top

Rothenschild Herrklockor

Välj just nu mellan 2 olika klockor
Sorterat efter

Rothenschild är känd för sitt mångsidiga sätt att designa klockor. När du ser dessa vackra herrklockor, är det utan tvekan ett varumärke som har en bred räckvidd och som alltid levererar hög kvalitet med tysk grundlighet och precision. Allt i allt kan du vara säker på att du med en Rothenschild herrklocka får mycket för pengarna, eftersom varumärket inte är bland de mest kända, men fortfarande mycket kompetent. Herrklockor från Rothenschild kännetecknas ofta av en bred och därför mycket maskulin urskiva som är mycket trendig och ungdomlig. Klockorna är också fyllda med de mest nödvandiga funktionerna, inklusive till exempel att du kan se tiden i mörker med de självlysande visarna, eller får kronograf (stoppklocka) på själva urskivan. Allt ihop bidrar till att göra klockan till mer än bara en klocka.
Danskägda Uniwatches är din officiella och auktoriserade återförsäljare av Rothenschild herrklockor, så du hittar bara äkta varor hos oss ​
-25%
 
Leverans: 1-3 dagar
2.599,00 SEK
1.949,00SEK
-25%
 
Leverans: 1-3 dagar
2.599,00 SEK
1.949,00SEK
Uniwatches

Rothenschild herrklockor

Hos Rothenschild bör du observera att var och en är mycket unik och skiljer sig mycket från varandra. Den stora styrkan förutom det tyska hantverket är att klockorna inte är lika, och därför är det lätt att hitta just din favorit. Observera också att indexeringerna på urskivan är mycket olika (vissa med 6 och 12, andra med 4, 8 och 12 till exempel) - med andra ord, det finns något för varje smak.

Förutom att få en snygg klocka med tysk design och kvalitet, rymmer herrklockorna några smarta funktioner, bland annat tachymeter funktion, som via tid och avstånd kan berätta om farten. En mycket smart och användbar funktion på själva urskivan. Dessutom får du verkligen mycket klocka för pengarna genom att välja en klocka från Rothenschild.