3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom


Filter

Återställ filter
Top

Puma Klockor

Välj just nu mellan 1 olika klockor
Sorterat efter

Puma är från det trendiga tyska sportvarumärket i fräsch och ungdomlig design. Puma är alltid mycket enkla klockor och med en mycket sportig design. Puma hör till de klockor i världen som inte kostar allvärlden, men där du fortfarande får ett antal klassiska egenskaper i klockan. En sak är säker: När du letar efter klockor av detta varumärke, får du sportiga klockor till ett bra pris. Som den andra delen av bröderna Dasslar har Rudolph grundad Puma som verkligen har blivit ett världsomspännande varumärke som producerar många olika typer av varor inom modebranschen. Förutom klockor kan bl.a. nämnas skor, fotbollsskor, (sport)kläder och sportartiklar. Klockorna kännetecknas, förutom att vara i den sportiga genren, som ofta att vara tillverkad i lättviktsmaterial i den billiga delen av skalan. På detta sätt får du en massa för dina pengar i en klocka av detta varumärke.
Uniwatches är din klockåterförsäljare med Puma och säljer endast 100% officiella klockor och GRATIS frakt på alla sportklockor från Puma
-70%
 
Leverans: 1-3 dagar
1.999,00 SEK
599,00SEK
Uniwatches

Puma klockor

Puma klockor är skolboksexempel på hur man kan utnyttja sitt varumärke på bästa möjliga sätt, eftersom Puma under många år har stått bakom ett hav av kollektioner inom sportsvärlden och därför naturligtvis också behöver att ha en kollektion av klockor från Puma som visar det samspelet som finns mellan klockorna de designer och det deras märke står för.

Puma har en stor andel i den unika broderhistorien bakom grundandet av Puma. Det var med andra ord brodern til den person som grundade Adidas, som efter diskrepanser valde att starta Puma och som nu i dag innebär att båda varumärkena är i den absoluta toppen inom sportsvärlden.

De fräscha Puma klockorna bär naturligtvis prägel av det sportsliga och innehåller ofta många funktioner som du kan använda till exempel att förbättra ditt löp eller annan form av sport där tidtagning är ett element. Puma är också bra klockor för fritid som är mycket enkla i designen och en perfekt match om du redan har några kläder eller en keps med Puma.