3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom


Filter

Återställ filter
Top

Puma Herrklockor

Välj just nu mellan 1 olika klockor
Sorterat efter

Möjligheterna i Pumas kollektion av herrklockor är många. De utstrålar stil och ger mycket klocka för pengarna, även om klockorna är i den lägre delen i fråga om pris. Det är fokus på utseende och detaljerna, och det gör varje klocka mycket unik. Med tyskarna vid rodret garanteras alltid god kvalitet oberoende av vilken typ av varor man köper. De billiga herrklockor som du hittar här är så långt lagret räcker. Du kan därför göra en riktigt bra kupp genom att hitta din favorit bland en av dessa klockor. Klockorna är mycket sportiga och framhäver därför det ungdomliga i dig, även överför omvärlden. Tysk kvalitet behöver inte kosta en förmögenhet, eftersom priserna på dessa billiga armbandsur är på en nivå där alla kan delta.
Hos Svenska Uniwatches hittar du endast originella Puma herrklockor och du handlar också på E-märkta villkor inkl. GRATIS frakt
-70%
 
Leverans: 1-3 dagar
1.999,00 SEK
599,00SEK
Uniwatches

Puma herrklockor

Puma är ett av de största sportvarumärkena i världen, och det är definitivt inte utan anledning. En bra kombination av bra marknadsföring samtidigt med gedigna, väl genomtänkta och tillverkade produkter gör varumärket evigt populärt överallt. Med ett armbandsur visar du dina närmaste att din favorit är en av pumalejonens armbandsur.

Brodern till Rudolph Dassler, som började Puma, är den centrala mannen bakom Adidas. På detta sätt måste man säga att Dassler bröderna har hatt ett enormt potential under de senaste decennierna i fråga om inträde i idrottsvärlden med riktigt bra produkter till bra priser. Det är tysk kvalitet på sitt allra bästa. Vi är säkra på att du inte kommer att ångra ett av de vackra armbandsuren i kollektionen.