48 TIMMARS KAMPANJ - DU KAN JUST NU SPARA 10% PÅ ALLA KLOCKOR – ANVÄND KOD "WEEKEND" NÄR DU BESTÄLLER
4.578antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom


Filter

Återställ filter
Top

Police Damklockor

Välj just nu mellan 2 olika klockor
Sorterat efter

Även om Police till stor del är designad för att hedra mannen, så kan kvinnor definitivt också vara med. Det finns inget varumärke som lyckas skapa mer oordning än de italienska modespecialisterna. Du hittar därför inte en enda klocka där man kan sätta ordet diskretion som nyckelord. När man lanserade den första kollektionen av Police klockor 2003, så var det mycket begränsad med antalet billiga klockor, men som så många andra varumärken har också Police under de senaste åren lanserat en handfull billigare armbandsur, som var och en fortfarande ser ut som en klocka till väsentlig mer än vad priset faktiskt är, så du får verkligen värde för pengarna med Police.
Uniwatches har utsetts till officiell och auktoriserad återförsäljare av Police och presenterar därför endast originella Police damklockor
-20%
 
Leverans: 1-3 dagar
2.099,00 SEK
1.649,00SEK
-16%
 
Leverans: 1-3 dagar
2.099,00 SEK
1.749,00SEK
Uniwatches

Police damklockor

Det italienska varumärket föddes i modevärlden, då man 1983 lanserade sin första kollektion av de världsberömda solglasögonen. De legendariska solglasögonen som nästan fyller hela ansiktet har på mer än ett sätt varit banbrytande inom hela modebranschen, vilket har smittat av sig på hela designen av de feta klockorna för kvinnor.

Bland den imponerande kollektionen av Police damklockor hittar du många olika härligheter, och inte minst ett rimligt urval att välja mellan. Det är ett varumärke som erbjuder allt från damklockor med läderarmband till gummiarmband, så det kommer alltid att finnas något för alla hos Police.