3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom

Perigaum Klockor

Välj just nu mellan 6 olika klockor
Sorterat efter

Perigaum är ett tyskt varumärke som började 2001, och därmed har varumärket redan en hel del år bakom sig. Tyskland är naturligtvis alltid känd för sin enorma grundlighet i allt de gör, och just den grundligheten är uppenbar i de vackra Perigaum klockorna som både med kvalitet och design är helt i linje med de mer kända varumärkena inom designerklockor. Perigaum klockor erbjuder lite av allt, vilket innebär att du i kollektionen hittar klockor i de flesta prisnivåerna. Dessutom är Perigaum också känd för sin unika sammansättning av urverket, vilket ger mycket unika och komplicerade urverk som sällan ses. Perigaum är tysk kvalité där det väsentliga är en smart stängning på klockorna, vilket gör läderarmbanden snygggare i längre tid. Dessutom har Perigaum tillfogat automatisk urverk i de flesta klockor så att du inte behöver tänka på att byta batteri och är garanterad ett riktigt hantverk. Dessutom hållas kostnaderna nere så att du kan skaffa dig en Perigaum klocka till priser där alla kan delta. Med andra ord får du bra valuta för pengarna.
Uniwatches har utsetts till officiell och auktoriserad återförsäljare av Perigaum, vilket är din garanti för äktheten. Köp nu med Gratis frakt
-36%
 
Leverans: 1-3 dagar
2.749,00 SEK
1.749,00SEK
-36%
 
Leverans: 1-3 dagar
3.249,00 SEK
2.099,00SEK
-28%
 
Leverans: 1-3 dagar
3.649,00 SEK
2.599,00SEK
-20%
 
Leverans: 1-3 dagar
2.599,00 SEK
2.099,00SEK
-20%
 
Leverans: 1-3 dagar
2.599,00 SEK
2.099,00SEK
-16%
 
Leverans: 1-3 dagar
1.549,00 SEK
1.299,00SEK
Uniwatches

Perigaum klockor

Vi är mycket stolta över att sälja det tyska varumärket Perigaum, som på många sätt kan fylla fler bitar i det stora pusslet som vi har lagt med alla de olika varumärken som vi har i sortimentet.

Det har blivit svårt att stå ut från mängden av klockor eftersom det finns så många varumärken på marknaden, det är därför varje varumärke behöver något speciellt för att kunna tillfredsställa de många konsumenterna med något helt nytt och speciellt. Just det har smarta Perigaum lyckats göra i form av speciellt sina automatiska klockor, som kommer i en riktigt snygg design som tar dig tillbaka i tiden i form av romersk indexering och mycket mer. Dessutom levereras flera av de automatiska klockorna från Perigaum också med datumfunktion som visar både dag, datum och månad, vilket är en sällsynthet i klockbranschen.

Perigaum är också klockor för män och kvinnor. Det finns en mängd olika varumärken som till stor del eller endast designer för det ena könet, men när du handlar Perigaum klockor, får du hög kvalitet för båda könen. Om du inte redan har provat det tyska varumärket, är det dags att njuta av en av de eleganta klockorna från Perigaum och kom ihåg att du, som vanligt, får två års reklamationsrätt på klockan, men med en kvalitetsklocka som Perigaum kan göra dem, kommer du att kunna ha den resten av livet med rätt vård.