3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom


Filter

Återställ filter
Top

Perigaum Damklockor

Välj just nu mellan 1 olika klockor
Sorterat efter

Tyska Perigaum är kända för sina kvalitetsklockor med det klassiska automatiske urverket, som är "rätt" form av urverk, där du kan se arbetet inne i klockan, och som hör till ett av varumärkena för Perigaum. De vackra Perigaum damklockorna levereras dessutom till mycket rimliga priser, så om du vill göra en bra affär, bör du överväga smarta damklockor från Perigaum. Perigaums modeller är mycket olika och unika, och det är därför lättare att hitta din egen favorit bland dessa klockor. Några av klockorna har också kristaller runt klockan eller urskivan för att markera det feminina och graciösa i armbandsuren. Klockorna är dessutom i de klassiska färgerna som aldrig går ur mode - svart, vitt och silver. En stilstudie i vad som kan tillverkas i klassiska färger är dessa klockor ett bra exempel på.
Uniwatches.se är din auktoriserade återförsäljare av Perigaum. Du köper alltså med 2 års internationell garanti. FRI frakt på alla klockor online
-16%
 
Leverans: 1-3 dagar
1.549,00 SEK
1.299,00SEK
Uniwatches

Perigaum damklockor

Oavsett om du är tillhängare av breda och ungdomliga urskivor, eller de mer feminina och slanka, har Perigaum tillverkat klockor till stor förtjusning för alla kvinnor. Det finns nämligen både slanka och mer trendiga och breda klockor i kollektionen, som erbjuder ett brett utbud oavsett dina önskemål för ett armbandsur. Med tysk grundlighet och design finns det ingen kompromiss om kvalitet och pris - det måste vara 100% i ordning och till rimliga priser.

Oavsett om du tycker om länk eller armband, är det också något för alla från de populära tyskarna från Perigaum. Det automatiska urverket bidrar till att göra Perigaum till en unik aktör i klockbranschen, eftersom de är otroligt duktiga på just detta. Detta i kombination med vackra design i färger som alla gillar gör att du får en komplett och noga genomtänkt klocka som utstrålar tysk stil och elegans.