3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom


Filter

Återställ filter
Top

Luminox Damklockor

Välj just nu mellan 2 olika klockor
Sorterat efter

Om du behöver en riktig dykarklocka, är Luminox definitivt rätt val. Det är nästan det enda varumärket som tillverkar äkta dykarklockor för kvinnor och som verkligen fokuserar på detaljerna. Det finns andra varumärken som kan användas, men inte någon som når Luminox' kvalitet. När man väljer en damklocka från Luminox, kommer du alltid bara att kunna välja mellan vad som för kvinnor är stora klockor. Det betyder inte att urskivan, som för andra stora klockor, är 48 mm, men bara att själva urskivan fyller extra mycket på armen. Dessutom ger storleken på klockan en tydlig sportig design, så letar du efter sportklockor, är Luminox ett utmärkt val.
Hos Uniwatches är du garanterad äkta klockor. Vi är officiell och auktoriserad återförsäljare av Luminox och har därmed 2 års internationell garanti
-30%
 
Leverans: 1-3 dagar
4.249,00 SEK
2.949,00SEK
-11%
 
Leverans: 1-3 dagar
3.499,00 SEK
3.099,00SEK
Uniwatches

Luminox damklockor

Det amerikanska varumärket från 1989 har endast designad armbandsur för kvinnor i några år. För alla andra varumärken handlar det om tid där man ökar kunskapen om varumärket, så just därför blev det satt en ny milstolpe för Luminox, när klockor för kvinnor också blev en del av den samlade kollektionen.

Ett särskild kännetecken hos Luminox damklockor är varumärkets design av vita klockor som definitivt har en klar modern design och framstår extra feminint, men även om dessa klockor är godkända för 20 ATM och alltså officiellt betraktas som en dykarklocka, så rekommenderar vi att inte använda den för dykning, då ett vitt klockarmband väldigt lätt kan se slitet ut av kontakt med vattnet.