3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom


Filter

Återställ filter
Top

Hugo Boss Damklockor

Välj just nu mellan 3 olika klockor
Sorterat efter

Det fanns en tid när Hugo Boss endast var klockor för män, men som så många andra varumärken har Hugo Boss varit tvungen att tänka kreativt och komma med något nytt, så att man kan öka sin omsättning och nå ut till en bredare publik. Just här har kvinnorna och deras behov haft en central roll för Hugo Boss, som idag nu också levererar ett antal starka feminina kollektioner. Om du väljer Hugo Boss som din nästa klocka, så kan du välja mellan några av de allra finaste klockor för kvinnor när det gäller modeklockor. Ett sätt detta kan ses är särskilt varumärkets val av läderarmband och stållänk, som på var sitt sätt bidrar till att lyfta fram det eleganta och fina i klockorna i motsats till vad andra varumärken kan.
Uniwatches har naturligtvis bara 100% originella Hugo Boss damklockor. Köp tryggt och säkert hos Svensk webbshop och få GRATIS frakt
-28%
 
Leverans: 1-3 dagar
2.299,00 SEK
1.649,00SEK
-10%
 
Leverans: 1-3 dagar
2.599,00 SEK
2.349,00SEK
 
Leverans: 1-3 dagar
2.649,00 SEK
2.649,00SEK
Uniwatches

Hugo Boss damklockor

Om du väljer en damklocka från Hugo Boss, kan du ofta välja mellan flera olika färger urskiver för varje modell. Gemensamt för dem alla är att det stilfulla, enkla och neutrala alltid är i fokus, så det fungerar likaså mycket som ett smycke för den riktiga kvinna som tycker om att gå upp i sitt utseende och sättar rätt varumärke högt.

Det stora nyckelordet bland de många damklockorna från Hugo Boss kommer alltid vara det feminina, enkla och diskreta. Det är alltid ett nyckelord som återkommer, och som man tydligt ser på formen av klockorna. De flesta andra varumärken väljer runda och stora urskivor, men hos Hugo Boss designer man ofta smala och små klockor, som skapar det stilfulla och exklusiva som kvinnorna älskar.