3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom


Filter

Återställ filter
Top

Ferrari Klockor

Välj just nu mellan 1 olika klockor
Sorterat efter

Hos Uniwatches kan du alltid hitta några av de klassiska varumärkena inom klockor, men vi säljer också lite mer unika varumärken som tex de smarta Ferrari klockorna eller Scuderia Ferrari som varumärket också kallas. Detta varumärket är känt för sina herrklockor som alltid levererar extremt maskulina klockor, som i sig är väl anpassade till varumärkets historia inom motorsport, som är en värld med tydlig manlig prägel. Kom ihåg att du inom Ferrari klockor har ett varumärke som producerar betydligt fler svarta klockor än jämfört med nästan alla andra varumärken i branschen och som i sin tur bidrar till att göra varumärket mer maskulint.
-4%
 
Leverans: 1-3 dagar
2.149,00 SEK
2.049,00SEK
Uniwatches

Ferrari klockor

Varumärket Ferrari från norra Italien har under åren utvecklats till ett av världens största varumärken, och man använder ofta det fina varumärket som en metafor när man försöker beskriva den bästa kvaliteten inom en genre som man kanske inte känner så väl. Ferrari har lyckats skapa ett varumärke så stort att man under årens lopp har öppnat ett hav av butiker över hela världen, som nu säljer allt från kepsar till klockor från det välkända varumärket. Dessutom finns det få varumärken som har lyckats få ett större igenkännbarhet än de vackra Ferrari klockor eftersom man ofta ser färgerna röd, svart och gul presenterad i klockorna, vilket är de 3 samma färgerna som du ofta ser bilarna tillverkade med. Genomförd som alltid när det kommer till Ferrari!

Kvaliteten på dessa armbandsur från Ferrari är verkligen inte att ta fel på, och här för man igen samma tråd vidare som känns från bilarnas värld. Det är också et varumärke vars design kännetecknas av en sportig design, vilket återigen är i linje med huvudverksamheten som härrör från motorsport och i synnerhet Formel 1, där Ferrari i många år har bidragit till att prägla den absoluta toppen.