3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom

Diesel Damklockor

Välj just nu mellan 3 olika klockor
Sorterat efter

Alla varumärken hittar alltid sin egen domän, vad de vill bli kända för, och Diesel är verkligen inget undantag, eftersom du här ofta hittar särskilt stora klockor för kvinnor. Generellt sett antar man att 48mm betecknas" stora klockor", men inom kvinnaklockor kommer även 42mm att fylla bra till på armen, och här har Diesel damklockor vanligtvis några fina möjligheter som bör kunna uppfylla en kvinnas krav och önskemål.
-17%
 
Leverans: 1-3 dagar
2.349,00 SEK
1.949,00SEK
-16%
 
Leverans: 3-6 dagar
1.549,00 SEK
1.299,00SEK
-5%
 
Leverans: 1-3 dagar
1.849,00 SEK
1.749,00SEK
Uniwatches

Diesel damklockor

Om du letar efter små och tunna klockor för kvinnor, är Diesel ingalunda kategorin du ska söka i. Det finns många andra och framför allt bättre kvalificerade varumärken som kan prestera sådant, men för Diesel handlar det i stället om relativt stora klockor för kvinnor, som fyller betydligt mer än genomsnittet. Det innebär också att många av dessa även kan bäras av män, om så önskas.

Hos Diesel fokuserar man mycket mer på designen än på funktionerna i klockan, så därför är de sällan fyllda med funktioner som kan det ena och det andra. Istället väljer man ofta att tänka på säsongens färger och hur klockan ska se ut i storlek och utformning för att kunna vara på tidens trender.