3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom


Filter

Återställ filter
Top

Daniel Wellington Klockor

Välj just nu mellan 5 olika klockor
Sorterat efter

Det finns inget annat varumärke i nyare tid som är mer hett än Daniel Wellington. Kort sagt, det svenska varumärket har tagit folket med storm och träffat en guldåra av mått. De vackra Daniel Wellington klockorna är ett skolexempel på att massor av detaljer och funktioner inte alltid är fallet när vi pratar om designerklockor. Gant har tidigare försökt sig med en serie liknande armbandsur, men ändå är det ingen av dem som har kunnat leverera det samma som Daniel Wellington har kunnat göra. DW klockor är enkla och eleganta som tar klockorna tillbaka till vad de engång var.
Uniwatches är officiell och auktoriserad återförsäljare av Daniel Wellington. Och har bara 100% originella designklockor samt GRATIS frakt.
-16%
 
Leverans: 3-6 dagar
1.549,00 SEK
1.299,00SEK
-12%
 
Leverans: 3-6 dagar
1.699,00 SEK
1.499,00SEK
-11%
Leverans: 3-6 dagar
1.449,00 SEK
1.299,00SEK
-9%
 
Leverans: 3-6 dagar
1.549,00 SEK
1.399,00SEK
-5%
 
Leverans: 3-6 dagar
1.149,00 SEK
1.099,00SEK
Uniwatches

Daniel Wellington klockor

När man köper ett armbandsur, förväntar de flesta att de ska ha mest möjlig klocka för pengarna, men för Daniel Wellington är det inte nödvändigtvis fallet. I första omgång har det mestadels designats verkligt enkla och rena modeklockor där man har utvecklat klockorna i ett sådant stil att det mer eller mindre bara visas tid och därmed inte datum funktion, stoppursfunktion m.m. Förutom de enkla funktionerna i själva klockan levereras klockorna också med ett enkelt nato-armband som inom allt som heter länk och armband inte kan göras billigare än med ett nato-armband.

Just denna stil har utan tvekan gynnat populära svenska varumärket, som därmed har skapat en stil som tilltalar särskilt den yngre publiken mellan 20 och 35 år som den primära. Den enkla stilen i klockorna har också orsakat att priserna på nästan alla klockor är i den nedre delen. Även om det finns Daniel Wellington armbandsur över den magiska tröskeln på 1000 SEK, är genomsnittet fortfarande en bit från cirka 1500 SEK, vilket placerar DW i den något lägre änden än du normalt ser i klockbranschen. Det är därför lite svårt att hitta avgjort billiga Daniel Wellington klockor i kollektionen.

Varje varumärke har alla sina egna känntecken som skiljer klockorna från andra, och hos Daniel Wellington bör särskilt den unika logotypen framhävas. Som man ser på urskivan, har man valt att vända D:et, vilket vi hos Uniwatches tycker ger klockan mer kant och på många sätt skapar lite extra blickfång när man bär den. Dessutom är de vackra nato-armbanden som klockorna tillverkas med alltid lätta att ersätta, så därför kan du välja att få en mångfald av armband och därmed byta beroende på hur din klädstil sättas samman på den dagen.