3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom


Filter

Återställ filter
Top

Daniel Wellington Damklockor

Välj just nu mellan 4 olika klockor
Sorterat efter

Daniel Wellington betraktar många i högre grad som ett kvinnovarumärke än herrvarumärke. Även om modet i nyare tid har förändrats så mycket att man från tid till annan ser män i päls, finns det fortfarande varumärken som håller fast vid några ganska traditionella saker kring deras kläder, smycken och klockor, men för Daniel Wellington har denna del smält tillsammans så att de klockor som faktiskt är för män, också kan användas av kvinnor och vice versa. På sidan har vi samlat vårt nuvarande utbud av Daniel Wellington damklockor och försöker som vanligt att visa hela utbudet så att du kan hitta exakt den modell som är en hit här och nu.
-12%
 
Leverans: 3-6 dagar
1.699,00 SEK
1.499,00SEK
-11%
Leverans: 3-6 dagar
1.449,00 SEK
1.299,00SEK
-9%
 
Leverans: 3-6 dagar
1.549,00 SEK
1.399,00SEK
-5%
 
Leverans: 3-6 dagar
1.149,00 SEK
1.099,00SEK
Uniwatches

Daniel Wellington damklockor

Om du vill vara på modet, och skaffa dig en av de senaste designerklockorna, är Daniel Wellington förmodligen det helt stora modevarumärket du bör hålla ett öga på. Det relativt nya varumärket har tagit modebranschen med storm, och det svenska varumärket är verkligen på allas läppar när snacket går om vad som är en hit just nu. Naturligtvis har varumärket varit särskilt duktiga på att marknadsföra sig själva, men det bör inte på något sätt ta äran ifrån det coola sättet att designa klockor.

Själva designen är mycket casual och avslappnad. Det finns andra varumärken som t.ex. Hugo Boss, där man har en tydlig businesslinje som gör att dessa klockor vänder sig mer till affärsmän och inte på samma sätt har denna avslappnade stil. I de vackra Daniel Wellington klockor för kvinnor är fokus verkligen på att det ska vara så enkelt som möjligt och utan extra detaljer. Det är således svårt att hitta kristaller eller kronograf på just dessa vackra armbandsur för kvinnor. Om du mot förväntan upplever att det är svårt att hitta något fett bland våra Daniel Wellington damklockor i denna kategori, vill vi naturligtvis gärna slå ett slag för vår danska version, nämligen Chris Copenhagen, som också designar armbandsur som liknar mycket på DW, men som i gengäld tillverkas av bättre material.