3.382antal tilgängliga
  • Fri frakt på alla klockor
  • 100% Originella klockor
  • Säker og trygg online betalning
  • 90 dagars full returrätt och pengarna tillbaka
Din varukorg är tom

Om Uniwatches


Uniwatches är ett specialiserad internetbaserad företag som enbart säljer originella kvalitetsklockor från några av de största varumärkena på marknaden. Uniwatches är auktoriserad återförsäljare av några av de varumärken och säljer följaktligen dessa klockor med officiellt garantibevis (som i de flesta fall är internationella), så att du kan sitta var i världen det ska vara och beställa och ändå omfattas, om din klocka träffas av fel orsakad av dålig produktion. För de varumärken som Uniwatches inte är officiell återförsäljare, har vi fortfarande eget kompetent servicecenter som är utbildad urmakare och som har varit i branschen i många år, så skulle det mot förmodan hände något med klockan, kommer din klocka alltid att vara i goda händer i garantiperioden. Kort sagt, kommer något att hända med din klocka, kontakta oss.

Uniwatches är 100% danskägt och har många års erfarenhet inom detalj- och internethandel, så du är på det sättet säkerställd att Uniwatches drivs professionellt och med en mängd bra danska värden, kryddad med några bra input från det internationella.

Uniwatches’ vision är att bli en av världens ledande inom sitt område och sin bransch, samt att bli officiell återförsäljare av alla varumärken, men även om det kräver ännu fler varumärken än det hittills kan presenteras på sidan, så finns den möjligheten verkligen. Vi rekommenderar därför att du regelbundet besöker vår sida, eftersom fler produkter och varumärken kommer att komma till med tiden och nästan från dag till dag.

Uniwatches kan dessutom presentera några av de bästa och billigaste priserna i världen. Tack vare vårt stora nätverk av olika leverantörer är möjligheterna för att skaffa originella kvalitetsklockor till låga priser helt enkelt bättre, så med andra ord kan det sparas mycket pengar för dig som konsument. Därför, om du inte hittar din önskade klocka på vår sida, vänligen kontakta oss, eftersom det är tänkbart att vi kan skaffa den genom vårt nätverk.

Vi kommer alltid att göra allt vi kan för att servisera på högsta nivå och alltid arbeta för att göra olika procedurer bättre dag för dag för igen att vara bäst i branschen. Detta kan innebära att vissa saker håller på att utvecklas, vilket kan innebära en längre behandlingstid än normalt, och därför hoppas vi naturligtvis på din förståelse för denna situation.

Vi tackar för ditt intresse för Uniwatches och ser fram emot att få hjälpa dig vid första tillfället. Om du har frågor eller vill du ha något förtydligat, skriv till uniwatches@uniwatches.se

Vår adress är följande: (Ej servicecenter adress)

Uniwatches International ApS
Nordsøvej 6
a Tornby
9850 Hirtshals
Denmark

Uniwatches’ juridiska namn Uniwatches ApS och har följande CVR-nummer (organisationsnummer): 39826461

Uniwatches ApS grundades 2011